Workbuster är ett verktyg för rekrytering och employer branding

boka demo

Hitta framtidens talanger redan idag

Vi hjälper dig nå ut till de kandidater som passar ditt företag bäst, och stärker er employer branding så att de vill jobba hos just er. Med Workbuster bygger du både upp en kandidatbank med sökande och håller koll på kompetenser som redan finns inom företaget.

En skräddarsydd Karriärsida

Med Workbuster får ni en unik karriärsida som är lätt att justera så att den alltid är aktuell. Ni väljer själva om den ska ligga som en separat sida eller vara integrerad i er vanliga webbplats.

workbuster-fazer
annonskanaler_535x300

Annonsera där det syns – och märks!

I verktyget är det lätt att se var dina annonser har fått bäst effekt. Med några få klick du kan publicera din platsannons på de jobbportaler där just dina talanger letar efter jobb.

interntalang_535x300

Hitta rätt kompetens i er kandidatbank!

När ni utlyser en ny tjänst får ni direkt förslag på kandidater med rätt kompetens, som sökt jobb hos er tidigare. Förslagen baseras på kompetenser kandidaten besitter som matchar kompetenserna som önskas för den nya tjänsten. 

Var det där företaget som alla väljer

Det handlar inte bara om att ni ska hitta de mest kompetenta talangerna – de ska ju i sin tur vilja jobba hos er. Därför har vi lagt stor vikt vid att de som söker ska känna sig sedda genom hela processen. Workbuster ger er allt ifrån ett väl anpassat ansökningsformulär med relevanta frågor till löpande återkopplingar.

Gör det lätt att söka sig till er

Lika lätt som det är att skapa annonser och rekrytera – lika lätt ska det vara att söka sig till er. Ge därför kandidaterna möjlighet att länka till sitt CV via LinkedIn, och ställ bara frågor som känns relevanta att få svar på.

webb_ansok_535x300
aterkoppling_535x300

Glöm inte att återkoppla…

Återkoppling under ansökningsprocessen är en lyxvara idag, så självklart ska ni ge era kandidater just det. Vårt verktyg ger er en påminnelse när kandidaten borde få en återkoppling och om vad.

…och glöm inte dina interna talanger

Förkorta rekryteringsprocessen och maximera interna talanger med vår interna talangpool. Vi hjälper dig hitta existerande kompetenser inom företaget så du slipper söka så länge och samtidigt tar hand om dina anställda.

interntalang_535x300

Använd er interna kompetens när ni rekryterar

Att låta teamet vara med och bestämma i en rekrytering kanske kan låta som att man skaffar sig en massa onödigt jobb. Men faktum är att ett gemensamt beslut ofta gynnar hela arbetsgruppen. Med Workbuster får ni verktyg som gör det enkelt och smidigt att utnyttja allas kunskap om vem som skulle komplettera gruppen bäst.

Bedöm kompetenserna tillsammans

I verktyget underlättar vi samarbetet mellan dig och dina kollegor så att ni på ett enkelt sätt kan bedöma och hantera talangerna tillsammans för att hitta precis den ni behöver.

workbuster-profile
kandidathistorik_535x300

Kandidathistorik

För att ta vara på hela teamets intryck finns en kandidathistorik som enkelt visar era tankar och omdömen genom hela processen. Det förenklar både anställningen ni står inför och överblicken om ni vill använda en kandidat längre fram.

Behåll ledningen genom ständig förbättring

För oss betyder ”steget före” att hela tiden röra sig framåt, snarare än att då och då ta stora språng. Att veta vart man är på väg, helst innan någon annan har sett målet, är nämligen att ligga steget före – på riktigt. Med Workbuster får du alla verktyg som behövs för att ni ska vara just där. Först.

mat-effekten_535x300

Mät effekten av er annonsering

Workbuster spårar varifrån varje kandidat kommer, så att ni kan se vilka kanaler som ger effekt, inte bara i antal ansökningar utan också vilka som levererar rätt talanger.

Hitta flaskhalsar

Vårt mål är att göra er anställningsprocess så effektiv som möjligt. Genom att löpande ge er underlag, till exempel för var ni hittar era talanger, vad i processen som tar tid och vilka kandidater som är intresserade av er, kan ni enkelt göra justeringar och snabbt se om det gav önskat resultat.

stats
vilka-ar-intresserade_535x300

Vilka är intresserade av er?

I vårt verktyg kan ni lätt se inom vilka kompetensområden ni har gott om intressanta kandidater och inom vilka områden ni måste arbeta mer för att attrahera rätt talanger. Ni kan sen enkelt anpassa informationen på er karriärsida och rikta annonseringen mot rätt målgrupper.

Kunder om Workbuster

Vi på Jollyroom rekryterar hundratals nya medarbetare varje år och tack vare Workbuster kan vi garantera våra kandidater en smidig ansökningsprocess och snabb återkoppling – helt enkelt en bra upplevelse oavsett om det leder till anställning eller inte. Det är lätt att tracka vilka annonseringssiter som fungerar bäst för respektive tjänst och systemet är otroligt lättjobbat och logiskt. Dessutom är de i supporten supersnabba och jättetrevliga. Heja Workbuster!

Nicole, Jollyroom

För oss innebär ett arbete med Workbuster att vi än mer kan bemöta våra kandidater på ett strukturerat och professionellt sätt då en stor del av administrationen drastiskt reducerats. Strukturen i Workbuster möjliggör ett starkt fokus på kandidatupplevelsen och den användarvänliga plattformen gör det enkelt att vilja arbete i verktyget. Som pricken över i:et har ni en fantastisk supportavdelning.
Keep up the good work!

Nathalie, Basefarm

Skillnaden är som natt och dag. Vi fick bra stöd av Workbusters projektledare vid uppstarten. Genom Workbusters karriärsida upplevs vi nu som mer professionella. Vi har fått en mycket bättre kandidatupplevelse och användarupplevelse för alla som jobbar med rekryteringarna på Anticimex. Det jag gillar är överskådligheten och att det är enkelt att sortera kandidaterna. Jag kan verkligen rekommendera Workbuster.

Linda Edling, Rekryteringsansvarig på Anticimex